Go to footer

Skoči na vsebino

Zbrisano

Moderator: vijolica

Zbrisano

OdgovorNapisal/-a Igor Coronini » To avg 15, 2006 7:38 pm

xxxxxxxxxxxx
Zadnjič spremenil Igor Coronini, dne So jan 27, 2007 5:43 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
Kar si, ne vidiš. Kar vidiš, je tvoja senca.
Uporabniški avatar
Igor Coronini

Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a Žigson » Ne dec 31, 2006 1:12 pm

Zavedla me je oznaka “s kriminalno tematiko”, avtomatično sem pričakoval poskus krimiča in sem pričakoval nek asketski slog, s kratkimi stavki, popisom realnosti… Tu sem se seveda zmotil, vsaj ta odlomek je karseda daleč od pričakovanj. Kljub temu, da moja kritika delno izhaja iz napačnih pričakovanj, bi predlagal intenzivno skrčitev. Obdrži ključne stavke, tiste ki zadanejo, (meni so bili všeč npr. “Svet ni obstajal. Svet je bil poskus.” pa “Ker, ne da bi nam kdo povedal, je bila vsa naša prihodnost že za nami.”) in izčisti preostalo. Nekako si predstavljam da si se preveč vživel, zgubil distanco in napisal vse, čisto vse kar ti je prišlo pod prste, ne da bi med tipkanjem (ali pisanjem) kaj cenzuriral.
V glavnem, skrajšava. En tak obstranski razlog je prijaznost do bralca :D , lažja berljivost, ampak tega seveda ne morem navajati kot objektiven argument. Glavni razlog je torej ta, da mislim, da bo stvar potem boljša. Go Igor.
Uporabniški avatar
Žigson

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Igor Coronini » Sr jan 10, 2007 10:42 am

Hvala za sugestijo, Žigson, mi je dala nekaj prepotrebne moči, da sem vsaj malce uredil ta tekstič, ki je bil res precej necenzuriran. Včasih zanalašč "spustim" vajeti, pa šele potem počistim za sabo, čeprav se mi zadnje čase zdi, da to ni nujno dobro, ker je res preveč balasta potem in je bolje če že ob nastavkih počistim. Itak s tem tekstom pravzaprav ne vem točno kaj bi. Zaenkrat :wink:
Kar si, ne vidiš. Kar vidiš, je tvoja senca.
Uporabniški avatar
Igor Coronini

Kraj: Celje

Vrni se na Seznam forumov

Vrni se na Kriminalka/detektivka

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost