Pisanje in priprava besedil

Potrebujete privlačna besedila za svoje podjetje? Kontaktirajte nas in pripravili vam jih bomo!

Nagovorite obiskovalce svoje spletne strani z odličnim marketinškim sloganom, prepričajte jih z opisom svojih prednosti in izkušenj ter jih z izbiro pravih besed navdušite nad vašim produktom ali storitvijo.

Kakovostno napisana spletna vsebina ima pomembno vlogo pri tem, kakšen vtis boste naredili na svoje stranke in kako hitro jih boste prepričali, da ste prava izbira za njih, zato nikakor ni vseeno, kakšna so.

S kakovostno spletno vsebino lahko dosežete:

 • Izboljšanje pozicij v spletnih iskalnikih

 • Uspešno pridobivanje novih strank

 • Več možnosti za prodajo storitev ali produktov

Vam pisanje besedil ne gre od rok?

Čeprav se napisati nekaj stavkov zdi preprosta naloga, marsikdo, ki se je je že lotil in pri tem dolgo gledal v prazen bel ekran, nekaj napisal ter še večkrat kaj izbrisal, ve, da v resnici ni tako.

priprava besedil za spletPisanje besedil je velikokrat precej naporen proces in marsikdaj že priprava enega samega stavka vzame veliko razmisleka, truda in časa. Zato je to opravilo pametno prepustiti komu, ki se bo temu lahko res posvetil – profesionalnemu piscu.

Slednji lahko to nalogo opravi namesto vas ter vam tako prihrani veliko časa in energije, ki ju boste tako lahko porabili za kaj drugega. Poleg tega pa bo profesionalni pisec poskrbel še za odlično kakovost končnega besedila.

Profesionalni pisci poskrbijo za kakovostno vsebino

Kako na privlačen in efektiven način predstaviti vaše podjetje ali produkt? Tako, da najamete profesionalnega pisca, ta pa bo za vas napisal kakovostno vsebino, ki bo navdušila spletne obiskovalce! Profesionalni pisci namreč znajo poskrbeti za kakovostno vsebino, ki je informativna, zanimiva in spisana tako, da pritegne k branju.

Kaj vse obsega pisanje besedil za splet?

pisanje besedilPisanje spletnih besedil oziroma besedil za splet se do neke mere razlikuje od priprave drugih vrst besedil, saj gre za specifična besedila, poleg tega pa je že nekaj časa znano, da besedila na spletu beremo drugače kot tista, ki so natisnjena. Strnjene bloke besedil zgolj poševno preletimo, zato najpomembnejši del spletnih besedil predstavljajo naslovi in podnaslovi. To mora pri pisanju upoštevati tudi pisec.

Pisanje besedil za splet obsega:

Na spletu ni pomembno le, o čem pišemo, ampak tudi, kako pišemo. Ne samo, da mora biti tematika besedil skrbno premišljena, ampak je treba premisliti tudi to, katere ključne besede vključiti v besedilo in na katerih mestih jih uporabiti. Treba se je namreč zavedati, da spletna besedila niso napisana le za bralce, ampak tudi za algoritme spletnih iskalnikov.

Vsako besedilo je napisano z določenim namenom. Na spletu lahko najdemo veliko predstavitvenih in opisnih besedil, še več pa prodajnih in marketinških besedil, ki morajo nagovarjati bralce in jih prepričati, da postanejo kupci. Prav tako na spletu najdemo kar nekaj SEO člankov, katerih namen je spet popolnoma drugačen.

Včasih je manj več, kar velja tudi za spletna besedila. Spletni bralci ne marajo predolgih besedil, vendar pa so ta pomembna zaradi optimizacije spletnih strani (SEO). Tako je pri pisanju za splet treba vedno iskati ravnovesje med enim in drugim ter tako poiskati optimalno dolžino besedila, ki bo ugajala tako bralcem kot SEO pravilom.

Velikokrat se najprej pripravi dizajn spletne strani, šele nato pa njena vsebina. Besedila za spletno stran je treba prilagoditi tako, da bodo ustrezala dizajnu, kar izkušen pisec zna upoštevati. Poskrbel bo, da se bosta dizajn in vsebina na spletni strani zlila skupaj.

Pri pisanju besedil je vedno treba imeti v mislih, za koga pišemo – komu so namenjena besedila, kdo bo ta besedila bral? Besedilo mora namreč nagovoriti naslovnika, ki mu je namenjeno, in ga prepričati s svojo vsebino. Takšna besedila veliko bolj uspešno dosežejo svoj namen.

Kakšna besedila pišemo?

Za vas pišemo predvsem kvalitetna besedila, in to različnih vrst. Pri nas tako lahko naročite:

 • pisanje besedil za spletne stranipripravo vsebine za spletno stran,
 • predstavitev vašega podjetja za spletno stran, katalog itd.,
 • pisanje PR članka,
 • pripravo marketinškega slogana,
 • pisanje blogov,
 • pisanje SEO člankov,
 • priprava besedil za e-mail marketing,
 • priprava opisov izdelkov za spletne trgovine,
 • pisanje vseh vrst drugih besedil.

Vsaka vrsta besedila zahteva drugačen način priprave in pisanja, česar se dobro zavedamo. Poznamo SEO pravila, vemo, kako se napiše prodajno besedilo, ki nagovarja bralca k nakupu ali naročilu vaše storitve, in znamo predstaviti vaše podjetje, izdelek ali storitev tako, da bodo nad njimi vsi navdušeni.

Ne glede na to, kakšno besedilo torej potrebujete, ga lahko napišemo za vas. Pri tem imamo dolgoletne izkušnje, zato točno vemo, kako se tega lotiti. Pomagamo vam lahko tudi z idejami, o čem sploh pisati – ker vemo, da je to za marsikoga najtežji del pri pisanju. Prav tako pa lahko vaše ideje preoblikujemo v zanimivo in privlačno napisano besedilo. Tako vašim mislim damo primerno obliko. In v tem smo res dobri, zato se vedno, ko potrebujete kakšno besedilo, splača obrniti na nas in skupaj bomo našli ustrezno rešitev.

Priprava in urejanje besedil

Vsa besedila, ki jih napišemo, so tudi lektorirana. Vsebino za spletno stran pripravimo na podlagi vašega gradiva, ki nam ga pošljete, ali v ta namen poiščemo druge vire. Po želji lahko za vas preoblikujemo tudi že obstoječa besedila in jih naredimo bolj privlačna in marketinško naravnana. Pri pisanju smo torej zelo prilagodljivi, zato nas ni treba spraševati, kako poteka sodelovanje z nami – potrudili se bomo namreč za to, da bo sodelovanje potekalo tako, kot najbolj ustreza vam.

Povejte nam, kaj potrebujete, in z veseljem bomo pripravili želeno vsebino za vas!