PR članki in prodajna besedila

Bi radi poskrbeli za boljšo promocijo in reklamo? Za to poskrbijo odlično napisana marketinška in PR besedila, ki jih napišejo naši pisci!

Marketinški članki za izboljšanje prodaje

Prodajna besedila lahko izboljšajo vašo prepoznavnost in prepričajo vaše potencialne stranke v nakup, pa naj se jih uporabi kot vsebino na spletni strani ali blogu, kot prodajni e-mail, letak ali kako drugače. V njih je treba nagovoriti bralca tako, da postane kupec. Marketinški članki morajo biti zato napisani izredno premišljeno, kreativno in izvirno. Če želite z njimi izboljšati prodajo, morajo biti enostavno TOP!

Promocijski oziroma PR članki

Potrebujete članek, ki bo predstavil vašo storitev ali produkt? Bi si želeli predstaviti svetu v kakšni reviji oziroma v kakšnem drugem spletnem ali tiskanem mediju? PR članki so odlična priložnost za to! Napisani morajo biti privlačno in zanimivo, s čimer poskrbijo za odlično promocijo, hkrati pa je pri pisanju treba upoštevati tudi zahteve medija, kjer bo članek objavljen.  Za vas lahko pripravimo PR članek s katero koli tematiko in v njem učinkovito predstavimo vaše podjetje, storitev ali produkt ter tako izboljšamo vašo prepoznavnost!

Stopite v stik z nami in skupaj bomo poskrbeli za svojo promocijo!