Pogoji uporabe

Spletno mesto www.spletnopero.si je v lasti podjetja VENDI, spletni marketing, d.o.o. (v nadaljevanju: Vendi d.o.o.).

Pogoji uporabe spletnega mesta www.spletnopero.si (v nadaljevanju: Pogoji uporabe) določajo pravice in obveznosti lastnika spletnega mesta ter njegovih uporabnikov, način in pogoje uporabe vsebin ter funkcionalnosti na naslovu, kjer se uporabniki nahajajo.

Z vstopom na spletno mesto www.spletnopero.si uporabniki potrjujejo, da so s temi Pogoji uporabe seznanjeni, da z njimi soglašajo ter da jih njihove določbe zavezujejo.

Pogoji uporabe veljajo za celotno spletno mesto www.spletnopero.si

Podjetje Vendi d.o.o.  si bo prizadeval, da:

  • bo spletno mesto delovalo nemoteno, vendar pa za izpad oziroma nedelovanje, ki je posledica višje sile ali dejanj tretjega, ki jih ni bilo mogoče pričakovati in se njegovim posledicam izogniti ali jih odstraniti, ne odgovarja;
  • bo v primeru izpada oziroma nedelovanja spletnega mesta, ta začel delovati v najkrajšem možnem času;
  • bodo podatki, objavljeni na spletnem mestu www.spletnopero.si, točni.

Podjetje Vendi d.o.o. ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti za napake ali opustitve v vsebini spletnega mesta, hkrati pa si pridržuje pravico, da spreminja, dopolnjuje in posodablja funkcionalnost in vsebine na spletnem mestu.

Nekatere slike na spletnem mestu www.spletnopero.si so simbolične in namenjene predstavitvi storitev in programov, ki jih izvaja Vendi d.o.o.. Predstavitve programov so opisne. Vendi d.o.o. si pridržuje pravico do prilagoditve programov brez vnaprejšnje najave. Prilagoditve bomo opravili po potrebi s ciljem boljše učinkovitosti storitev oziroma programov za stranke.